R&R Party Verhuur is een jonge, groeiende onderneming opgericht in 2011. Het bedrijf staat inmiddels onder leiding van Ralf Conjour (28). Het begon toen een vriend en ik rondliepen met het idee om iets voor ons zelf te beginnen. Na een tijd verscheidene markten te hebben bekeken kwamen we uit op de markt van springkussen- en attractieverhuur.

Zo gezegd, zo gedaan! We werkten een concept uit en begonnen met met de aanschaf van twee springkussens om te kijken waar dit ons naartoe zou leiden. Al snel hadden we genoeg reserveringen om een nieuw luchtkussen aan te schaffen. Beiden waren we erg enthousiast over de gang van zaken en na alleen maar positieve reacties te hebben ontvangen van onze klanten wisten we het zeker: hier gaan we mee door!

 

Inmiddels, enkele jaren verder, is de onderneming gegroeid, het assortiment uitgebreid en is alles een stuk professioneler geworden (banner reclame, een bord bij de lokale voetbalclub, folders en natuurlijk onze website).

Ikzelf ben er echter niet minder enthousiast van geworden en wil klanten nog atlijd voorzien voor van de beste service.

 

Ook dit jaar is het assortiment wederom uitgebreid en de verwachting is dat dit de komende jaren alleen maar verder zal groeien. Het doel blijft u leverancier te worden voor al uw benodigdheden aangaande feesten, partijtjes, bedrijfsopeningen en buurtfeesten.

We hopen snel van u te horen!

Met vriendelijke groet,

Ralf Conjour